Steun Ons

Steun ons

Als vzw zijn we sterk afhankelijk van giften en andere financiële ondersteuning voor de dagelijkse werking van onze VZW.


Zonder uw financiële en/of logistieke steun kunnen we andere lotgenoten jammer genoeg niet of te weinig geven waar ze recht op hebben, namelijk onze onvoorwaardelijkse steun en face-to-face gesprekken.


Om dit mogelijk te maken, rekenen wij op jullie steun.


Hopelijk kunnen wij jullie voldoende overtuigen om met ons in zee te gaan en om samen verder te bouwen aan deze unieke vereniging in Vlaanderen.


Voor onze werking zijn wij volledig afhankelijk van giften.

Elke gift, hoe klein ook, helpt ons om de hulp aan veroorzakers te verbeteren.


Let op: wij kunnen geen attest van fiscale vrijstelling verlenen voor uw giften.


Mocht u hier meer info rond wensen of mocht uw activiteit niet toelaten deze BTW terug te vorderen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

BE41 0018 3468 8110 - Even Zeer vzw


Doen jullie ook vaak aankopen online?


Wist je dat als je via de website www.trooper.be naar je favoriete winkel gaat je onze vereniging kan steunen? (Denk maar aan Booking / Bol.com / Coolblue / JBC / Dreamland en nog vele anderen)


Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een percentje naar de kas van jouw favoriete vereniging. Weet dat bijna alle bekende en minder bekende shops erop staan en dat jij geen rosse eurocent extra betaalt. :-)